Blog Image

TRAJNIMI I TË RINJVE PËR PUNËSIM NË ZYRAT E INFORMACIONIT

12 Prill 2017

Gjatë takimit të mbajtur në Vlorë, në Qendrën Rinore të qytetit me të rinjtë e zonës...

Lexoni me Shume

 


 

Blog Image

PROMOVIMI I THIRRJES ” SIPERMARRJET KREATIVE 2017″

21 Shkurt 2017

Gjate takimit te mbajtur sot ne Vlore, me te rinjte e qytetit per promovimin e thirrjes ” Sipermarrjet Kreative 2017″

Lexoni me Shume

 


 

MIRËMËNGJES I4TOUR

6 Shkurt 2017

Në emisionin e mëngjesit “Mirmëngjes Shqipëri” të televizonit Kombëtar RTSH, e ftuar Znj. Evisi Kopliku (Drejtoreshë e Integrimit Evropian dhe Projekteve pranë Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtise dhe Sipërmarrjes).

Lexoni me Shume

 


 

Blog Image

KALAJA E KANINËS

2 Shkurt 2017

Kalaja e Kaninës ndodhet 6 km larg nga qyteti i Vlorës. Kjo kala është përmendur që në shekullin IV.

Lexoni me Shume

 

 


 

 

Blog Image

VLORA

27 Janar 2017

Vlora është porti i dytë i vendit dhe një prej qyteteve më të mëdhenj e të rëndësishëm të Shqipërisë. Distanca nga kryeqyteti i vendit është rreth 130 km dhe nga Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” 120 km.

Lexoni me Shume

 

 


 

 

Blog Image

THIRRJE “SIPËRMARRJET KREATIVE 2017”

24 Janar 2017

Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes në kuadër të projektit “I4TOUR – Zhvillimi Territorial për Turizmin e Qëndrueshëm, Ndërmarrjet Krijuese, Zhvillimi Rural dhe Punësimi i të Rinjve” i financuar nga IADSA (Programi i Konvertimit të Borxhit për Zhvillim), çel thirrjen e dytë për dhënien e granteve mbështetëse për sipërmarrjet kreative të planifikuara për tu ngritur bazuar në ide inovative.

Lexoni me Shume

 

 


 

 

Blog Image

TAKIME NË KUADËR TË PROJEKTIT I4TOUR NË BASHKINË HIMARË DHE VLORË

30 Nëntor 2017

Foto të realizuara gjatë takimeve të zhvilluara në kuadër të projektit “I4TOUR” në Bashkinë Himarë dhe Bashkinë Vlorë, ku ishin të pranishëm stafi i projektit si edhe përfaqësues të Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes.

Lexoni me Shume

 


 

 

Blog Image

PROMOVIMI I I4TOUR NË VLORË

12 Qershor 2016

Gjatë aktivitetit Albania Open i cili u zhvillua në Vlorë në datat 10 – 14 Maj, u bë dhe promovimi i projektit I4TOUR në kuadër të turizmit malor dhe detar në këtë zonë.

Lexoni me Shume