GALERIA

Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7 Slide 8 Slide 9 Slide 10 Slide 11

NA GJENI NË HARTË

 


 

ADRESA:

Ministria e Zhvillimit Ekonomik Turizmit Tregtisë dhe Sipërmarrjes “MZHETTS”
Bulevardi Dëshmorët e Kombit (Ish Shtabi i Përgjithshëm) 1000 Tiranë Shqipëri

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE:

KONTAKTONI ME NE: