Blog Image

THIRRJE PËR APLIKIM! “TRAJNIMI I TË RINJVE PËR PUNËSIM NË ZYRAT E INFORMACIONIT”

3 Prill 2017

Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes në kuadër të projektit “I4TOUR – Zhvillimi Territorial për Turizmin e Qëndrueshëm, Ndërmarrjet Krijuese, Zhvillimi Rural dhe Punësimi i të Rinjve” i financuar nga IADSA (Programi i Konvertimit të Borxhit për Zhvillim), çel thirrjen për Pjesëmarrje në Trajnimin e të Rinjve për punësim në Zyrat e Informacionit në Vlorë – Llogara – Dhërmi.

Lexoni me Shume

 


 

Blog Image

“WHEN DREAMS COME TRUE….”

29 Mars 2017

Finalizimi me sukses i njërës prej projekt-ideve fituese të mbështetura nga projekti I4TOUR në nismën “Ëndrra ime 2016”

Lexoni me Shume