MIRËMËNGJES I4TOUR

6 Shkurt 2017

Në emisionin e mëngjesit “Mirmëngjes Shqipëri” të televizonit Kombëtar RTSH, e ftuar Znj. Evisi Kopliku (Drejtoreshë e Integrimit Evropian dhe Projekteve pranë Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtise dhe Sipërmarrjes), e cila promovoi nismën “Sipermarrjet Kreative 2017“, në kuadër të projektit I4Tour i cili implementohet në qarkun e Vlorës nga kjo Ministri dhe i financuar nga IADSA – (Programi i Konvertimit të Borxhit për Zhvillim).