PARTNERËT

Ambasciata d'Italia

L’Agenzia Italiana per la Cooperazione allo Sviluppo

Regione Autonoma Friuli Venezia Giulia

Ministria e Financave

Bashkia Himarë

Bashkia Vlorë


NA GJENI NË HARTË

 


 

ADRESA:

Ministria e Zhvillimit Ekonomik Turizmit Tregtisë dhe Sipërmarrjes “MZHETTS”
Bulevardi Dëshmorët e Kombit (Ish Shtabi i Përgjithshëm) 1000 Tiranë Shqipëri

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE:

KONTAKTONI ME NE: