PROMOVIMI I I4TOUR NË VLORË

12 Qershor 2017

Gjatë aktivitetit Albania Open i cili u zhvillua në Vlorë në datat 10 – 14 Maj, u bë dhe promovimi i projektit I4TOUR në kuadër të turizmit malor dhe detar në këtë zonë.

Blog Image

 

Aktiviteti u zhvillua në zonën e Llogorasë, një nga zonat ku shtrihet dhe projekti ynë.

 

Blog Image

 

Gjatë këtij aktiviteti madhor, ku kryefjala është sporti i parashutizmit, u realizuan hedhje spektakolare nga mali i Shashicës.